Zajedno možemo uvijek više

17/02/2020

Udruga invalida rada i ostalih OSI održala je predstavljanje projekta „Zajedno možemo uvijek više“

Tim za provedbu projekta „ Zajedno možemo uvijek više“ održao je sastanak 04.12.2014 na kojem smo pozvali partnere, suradnike kao i predstavnike HSUIR – Zagreb i medije lokalnog radija i Virovitičkog lista. Na sjednici koju smo održali dogovorili smo aktivnosti koje slijede iz aktivnosti projekta. Nakon što smo dogovorili sve aktivnosti i podijelili zaduženja te dogovorili sa volonterima njihove aktivnosti nastavili smo druženje na kreativnim radionicama gdje su svi prisutni uživali u raznolikosti i kreativnosti nekih članova koji su pokazali svoje sposobnosti i kreativnu crtu. Druženje je potrajalo do kasno poslije podne gdje su naši članovi i ostali prisutni na kreativnim radionicama sa zadovoljstvom dogovorili odmah susret za sljedeći tjedan, u isto vrijeme.+

 

 

 

Udruga invalida rada i ostalih OSI Virovitica, na predstavljanju Udruge koji se održava svake godine 21.03 za vrijeme nacionalnog dana invalida rada i 03. prosinca Međunarodnog dana osoba s invaliditetom te drugim prigodnim datumima izložila je svoje radove i na taj naćin pokazala još jednom kako kroz druženje i kreativni rad starije osobe koje nemaju gdje provoditi vrijeme itekako mogu u udruzi invalida rada skratiti svoje samačke dane uz razgovor, druženje i pjesmu unijeti malo radosti i pozitivne energije i na taj naćin možda preskočiti pokoji stres ili usamljenost u svm domu.

Projekt „Zajedno možemo uvijek više” ostvaren je u partnerstvu sa Ministarstvom socijalne politike i mladih, gradom Virovitica i općinom Suhopolje.

 

Možda će Vas ovo zanimati…

Skip to content