Udruga invalida rada i ostalih osi Virovitica organizirala kreativne radionice za njene članove i ostale osobe starije životne dobi

17/02/2020

Udruga invalida rada i ostalih osi Virovitica organizirala je niz kreativnih radionica za osobe starije životne dobi i njene članove. Udruga je aktivnosti organizirala po projektu „Isključeni ali ne i sami „kojega financira ministarstvo za demografiju obitelj mlade i socijalnu politiku. Udruga invalida rada je aplicirala na natječaj MDOMSP- prošle godine za sredstva jednokratne podrške kako bi premostili i održali rad udruge dok nam ne stignu druga sredstva ,kako bi nesmetano mogli provoditi nama planirane obaveze po operativnom planu prema udruzi njenim članovima i provoditi projekte socijalnih usluga u zajednici.

Udruga invalida rada Virovitica dobila je 30.000,00 kuna od MDOMSP, i tim sredstvima uz pomoć volontera uspjela provesti aktivnost projekta sa smanjenim obimom usluga.

Pošto nismo imali sredstava za zapošljavanje jedne osobe za svakodnevnu pomoć starijim i nemoćnim osobama pomagali smo im po potrebi uz pomoć volontera prema našim financijskim mogućnostima.

Kreativne radionice održavamo svaki četvrtak i ovim putem pozivamo sve osobe starije životne dobi na druženje uz kreativan rad koji organiziramo u prostorijama udruge na adresi Trg bana Josipa Jelačića 9. Virovitica .

U prilogu prilažemo nekoliko fotografija sa druženja uz kreativan rad u udruzi.

 

Financira, Ministarstvo demografiju obitelj mladih i socijalnu politiku.

Možda će Vas ovo zanimati…

Skip to content