Kreativne radionice (institucionalna podrška)

16/05/2019

U svibnju smo imali dvije kreativne radionice u sklopu institucionalne podrške.

16.05.2019. u prostorima Udruge održali smo kreativnu radionicu na kojoj smo izrađivali(malo uranjeno ,ali smo time bili inspirirani) božićne čestitke i usput su se članovi družili….

23.05.2019. Ponovno je u prostorijama udruge održana kreativna radionica s temom ukrašavanja i bojanja kartonskih kutijica raznih oblika. Ovaj put smo se skupili u većem broju .Vrijeme je bilo lijepo, te smo i mi bili veselo raspoloženi.

07.11.2019. u prostorijama Udruge invalida rada Virovitica održali smo kreativnu radionicu na kojoj su članovi oslikavali svilene marame , neki po prvi put, a neki već sa iskustvom. Tema oslikavanja bile su boje jeseni koje su jako inspirativne . Oslikavanje marama kao i međusobno druženje bilo je vrlo zabavno. Opustili smo se uz šalicu čaja ili kave.

19.12.2019. u prostorijama Udruge invalida rada i ostalih osi Virovitica,održana je još jedna u niz kreativna radionica unutar institucionalne podrške. Odaziv na radionicu bio je u većem broju. Izrađivali smo kuglice za bor. Ispale su jako lijepo i svaka je unikat za sebe. Ugodno smo spojili sa korisnim te nam je tako u radu i veselju prošlo vrijeme.

FINANCIRA NACIONALNA ZAKLADA ZA RAZVOJ CIVILNOGA DRUŠTVA

Možda će Vas ovo zanimati…

Skip to content