Obavijest - Projekt "Zajedno možemo uvijek više"

Plakat projekta Zajedno možemo uvijek višeUdruga invalida rada Virovitica je u partnerstvu sa gradom Virovitica i općinom Suhopolje potpisala 18. studenog 2014. ugovor za financiranje projekta sa Ministarstvom socijalne politike i mladih. Projekt „Zajedno možemo uvijek više", u vrijednosti od 95.251,00 kn, provodi se od 04. studenog. 2014. do 03. studenog 2015. godine te obuhvaća područje općine Suhopolje koja je od posebne državne skrbi i to su sela i zaseoci : Dvorska, Trapinska, Cabuna, Borova i Suhopolje. Projekt je usmjeren na smanjenje i prevenciju socijalne isključenosti socijalno osjetljivih skupina. Aktivnosti koje udruga provodi su pomoć starim i nemoćnim osobama (pomoć u kući) gdje smo zaposlili jednu osobu do 30 godina starosti. Kroz projekt ćemo organizirati stručna predavanja u vezi dosmrtnog, doživotnog uzdržavanja gdje starije osobe imaju ponekad veliki problem kada se tiče njihove ostavštine gdje za života ostaju bez svoje imovine. Udruga će kroz aktivnosti projekta okupiti starije osobe na kreativnim radionicama kako bi spriječila usamljenost i potakla starije osobe na druženje gdje se mogu opustiti i provesti svoje dane u zajedničkom druženju.

 

Projekt „Zajedno možemo uvijek više" ostvaren je u partnerstvu sa Ministarstvom socijalne politike i mladih, gradom Virovitica i općinom Suhopolje.

Ministarstvo socijalne politike i mladihGrad Virovitica - logoOpćina sugopolje - logo

 

Udruga invalida rada Virovitica koristi institucionalnu podršku zahvaljujući Razvojnoj suradnji Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva i Ministarstva socijalne politike i mladih u provođenju Pilot - programa sustavne podrške udrugama osoba s invaliditetom.

Logo Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva

 

Copyright © 2013 Udruga invalida rada Virovitica. Pokreće Joomla!. Tekstovi: Arhiva Udurge invalida rada, i drugi izvori navedeni uz tekst.
Design by Linelab, (Framelab template), osmislio Teofil Korotaj. Joomla! je slobodan softver objavljen pod G [Ministarstvo socijalne politike i mladih RH] NU Općom javnom licencom (GPL).