Obavijest za javnost

Udruga invalida rada Virovitica je potpisala 25.siječnja 2019. godine ugovor od 65.822,00 kn za  program institucionalne potpore sa Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva .

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva  isplatila je prvi dio sredstava za institucionalnu potporu. Potporom Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva omogućiti ćemo da udruga invalida rada Virovitica djeluje kako je i predvidjela po operativnom godišnjem planu udruge .
 Zahvaljujući  institucionalnoj  potpori Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva Udruga je  od 01.sijećnja 2019 godine zaposlila jednu osobu sa srednjom stručnom spremom koja će raditi zajedno sa odgovornim osobama udruge na svim programima i projektima koje spremamo i koje ćemo raditi u idućem razdoblju. Osoba je zaposlena na godinu dana i u veliko će nam pomoći u obavljanju poslova vezanih za programe. Osim sredstava za zaposlenje dobili smo i sredstva  za režijske troškove, potrošni materijal  sa kojom ćemo pokriti sve  potrebe udruge.

Udruga invalida rada Virovitica koristi institucionalnu podršku zahvaljujući Razvojnoj suradnji Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva i Ministarstva socijalne politike i mladih u provođenju Pilot - programa sustavne podrške udrugama osoba s invaliditetom.

Logo Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva

 

Copyright © 2013 Udruga invalida rada Virovitica. Pokreće Joomla!. Tekstovi: Arhiva Udurge invalida rada, i drugi izvori navedeni uz tekst.
Design by Linelab, (Framelab template), osmislio Teofil Korotaj. Joomla! je slobodan softver objavljen pod G [Ministarstvo socijalne politike i mladih RH] NU Općom javnom licencom (GPL).